Då va Pella ensam igen...

I går hitta vi en lapp att Lillakatt var saknad så nu är det bara jag och Pella igen. Lite märkligt att man väntar över en vecka med att efterlysa sin kattunge kan jag tycka, alla fall när man bor mitt i stan. Men nu är kissen hemma hos sin matte och hon blev såklart glad att se henne. Tips till de med innekatter som inte har halsband, chipmärk katten så hittar den hem snabbare om den smiter ut.
Men nu är jag sugen på en kompis till Pella och det tror jag Pella också är. Hon tyckte nog det va skoj att ha en kompis. Det va lite mer action och lek med en katt än en människa som springer och kastar möss och bollar.
En bild på Finaste Pella
.

Hurra!

Nu ligger de bredvid varandra i soffan! Vågar inte resa mig för att hämta kameran, då vaknar dom säkert och kommer på att de måste bråka. Sööööta!

Pella och Pilura

Nu har Lillakatt vart hos oss snart en vecka och ingen verkar sakna henne. Det skulle jag göra om hon var min, men det är väl nån IDIOT som tröttnat på henne och slängt ut henne. Men här verkar hon trivas bra, en riktig liten gosekatt. Vi testar lite namn här hemma, våran kille i huset tycker hon ska heta Plura, men det tycker inte så jag, jag kallar henne Pilura istället. Pella och Pilura brottas och jagar varandra mest hela tiden men i det nätade fönstret sitter de snällt bredvid varandra och njuter av utsikten. Strykbrädan är en annan favorit de har båda två.
En liten puss

Matvrak

Inatt va katterna tillsammans och jag vakna inte förens vid kl 6 av att de röjde genom sängen i full galopp. Pella morrar inte lika mycket längre och de verkar mer leka och jaga varandra. Men jag tycker lite synd om Pella när den lille katten äter upp hennes mat. Den äter allt den kommer åt och Pella som brukar äta lite då och då och spara på maten under dagen. Så när hon ska äta är maten borta. Jag har gömt hennes skål på köksbänken och visat vart hon har maten ifred.
Men jag måste ju kalla den för nått?! Förslag? Det är en hona.
Kan ju inte säga lillakatten


Bild

Här har vi den lille som äter av Pellas mat och leker med hennes leksaker.
I efter middag ska vi till veterinären och se om vi kan hitta nått chip och kanske en ägare.


En liten uppdatering.
Har vart hos veterinär och det fanns inget chip i katten. Det morras inte lika mycket här hemma nu och Pella har till och med slappnat av och lekt en liten stund.

Ska Pella få en kompis?

Just nu har vi en morrande Pella som ligger under sängen och en liten hungrig men mycket busig kattunge här hemma. Den satt utanför porten och va så kelig och mager så jag va ju tvungen att göra nått. Ringde på hos grannar och hörde efter om de visste vart den lille hörde hemma. Men ingen som visste, men de hade sett den stackaren ute i regnet i flera dagar och den hade smitit in i porten här om dagen.

Nu har den alla fall fått lite mat och tak över huvet. Imorgon tänkte jag åka till veterinären och se om den har nått chip. Tänkte ha den lille på toa i natt så det inte blir någe bråk, men de har inte rykt ihop än, men de har morrat till och från på varandra i 2 timmar nu. Hade ju vart skönt om de kunde bli vänner =)

tyvärr har jag ju glömt kameran hos mamma och pappa så ingen bild på den lille idag.

Pella ♥ Papp

Tänkt så mycket kul "leksaker" vi släpar hem till Pella
En papperspåse
pappkartong

RSS 2.0