Katt i tratt.

Stackars lilla Pella tycker inte alls om att ha tratten på, hon ligger bara och sover och är allmänt sur när hon får den på sig. Så fort jag tar av den springer hon och äter, dricker och går på toa. Men hon är ganska duktig utan tratten och slickar inte på såret men vill ju inte riskera att det går upp.
Är lite orolig hur det ska gå på måndag när jag är på jobbet, kan ju inte va kul att hålla sig i 8 timmar bara för att man vägrar gå på toa med tratt.

Kastrerad och trött katt.

Idag har Pella vart hos veterinären och blivit kastrerad. Allt gick bra och Pella skötte sig fint, de sa hon hade vart snäll och gosig. Skönt att hon uppförde sig. Nu ligger vi i sängen och tar det lugnt och ser på tv. Lilla pluttiga Pella är så trött.
Här visar hon upp magen
Stackars lilla plutt. Hon ska ha på sig en vidrig plastkrage i 10 dagar också, så hon inte slickar på såret. Men när jag är hemma och vaken slipper hon. Hon fick prova den förut, det va inte populärt kan jag säga.

Onsdagkväll

På fredag är det dags att kastrera Pella. Funkar inte riktigt med p-pillren av flera anledningar.
1. hon kissar på dörrmattan.
2. jag vill inte göra mig osams med henne precis varje lördagsmorgon när jag ska få i henne pillret.
3. på torsdagkvällen skriker hon som om hon aldrig fått i sig nått piller.
Jag hoppas operationen kommer gå bra, är lite nervös. Men Pella är lyckligt ovetande och busar som vanligt.
Pella tycker om att smyga i pappåsar

Ett år med Pella!

Nu idagarna är det ett år sedan Pella kom med tåget från Hultsfred och jag hämtade henne på centralen här i Göteborg. Det tänkte jag fira med en bildkavalkad!
En pytteliten Pella, första bilden jag fick på henne och jag föll pladask för denna lilla kisse.
Lilla gos!
Kattungar sover mycket
Hon tycker mycket om att leka i kartonger också
Sen va det dags att sova lite till
Hon fick en fin lite korg att sova i, men Pella tycker det är bättre att sova i sängen med oss.
Pella vill vara med överallt
Söt
Första promenaden i snö
Ligger på soffan och ser på tv
Lite gos i soffan

Ensamma hemma!

Den här veckan har jag och Pella varit ensamma hemma. Fast vi har haft sök av vänner. Idag kissa Pella i garderoben, igen. Ringde till veterinären och fick lite råd och tips. Hon undra om nått hade förändrats i Pella liv, som byte av mat, kisslåda eller om vi flyttat eller liknande. Det enda jag kan komma på är att vi är ensamma hemma och att vår kille rest bort. Hon kanske saknar honom. Får se om det blir bättre när han kommer hem.
Annars har vi det bra.
Pella har verkligen lärt sig våra morgonrutiner, när klockan ringer sitter hon redo på magen för att gosa. Sen springer hon och sätter sig i badkaret och leker lite med vattnet, sen rusar hon  ut i köket och äter frukost tillsammans med mig.
Morgontrött kisse

Fredagkväll

Ikväll har jag och Pella hängt en stund på terassen, ännu en gång. Fanns mycket spännande att se ute på Hisingen. Om Pella fick bestämma skulle vi sitta ute i timmar och bara titta. Men nu har jag intagit soffläge och Pella favoritstolsläge.
Härligt att bo högst upp, då har man bra utsikt.

Tvättdag

Idag är det dags att tvätta och använda nya torkrummet. Pella verkade lite uttråkad så hon fick följa med ner i källaren och tvättstugan. Det tyckte hon va kul, hon tycker om att upptäcka nya saker och platser. Fast det nya torkrummet tyckte hon inte riktigt om. På vägen upp till lägenheten gick vi förbi grannen och hälsa på hennes marsvin.
Nu ligger hon och vilar på favoritstolen framför tv:n

RSS 2.0