Hopp hopp

Sitter i soffan och ser på tv, hör plötsligt en duns och tror att katten somnat och trillat ner från sin sovplats. Men icke, hittar henne uppe på cd-hyllorna. Har aldrig sett henne försöka hoppa upp där förut, undra om hon brukar göra det om dagarna när vi inte är hemma.
Undra om man kan gå på dörrkanten också....
ja det kan man...men undra hur man ska komma ner...
Jag lägger mig här och funderar på saken...

2 sjuklingar

Igår hade jag tenta och det kändes bra men nervöst. Efter skolan gick jag och några tjejer och fira med ett par öl. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle boka en tid hos veterinären, för Pella har kissat på tidningen och på badrumsgolvet och det ska hon ju inte göra. Dessutom har hon gått och jamat högt innan hon gått och kissat.
De tyckte jag skulle komma in direkt, igår kväll alltså. Suck, jag hade ju druckit två öl så jag kunde ju inte köra bil. Som tur va kunde min fina och snällla vän A komma hit och köra oss. Tur vi åkte till veterinären, min lilla gulle Pella hade bakterier i urinen som tydligen inte va så vanligt att katter har. För att ta urinprov va de tvugna att ge henne lugnande. Läskigt tycker jag. Blev lite rädd att det skulle gå som för stackars Musse som dog när han skulle kastreras. Men det gick bra. Hon fick medel så hon skulle vakna till. Men jag va lite orolig i natt för hon sov och sov och sov. Dessutom fick jag så klart migrän också, det hör ju lixom till när det händer mycket på engång....Idag har jag och Pella vart hemma sjuka tillsammans. Så nu ska missen få antibiotika i 9 dagar och smärtstillande i 5 dagar.
Såhär såg det ut i går

RSS 2.0