Veterinärbesök

Igår va vi hos veterinären. Pella har gått stelt och haltat med bakbenet, så igår åkte vi och kollade va det kunde vara. Veterinären, klämde, kände, drog och sträckte på benen. Hon kände att hon va stel i ena bakbenet och reagerade när hon sträckte och drog i det. Men hon tyckte det behövdes röntgas så det gjorde vi. Så nu har jag sett Pellas skelett. De kunde inte se några skador på skelettet. Men vi fick medicin utskrivet som hon ska äta i en vecka, sen ska vi på återbesök och se om det blivit bättre. Har tyvärr inga bilder från veterinärbesöket men jag kan berätta att Pella va så liten och skrajj. Jätteläskigt tyckte hon det va, bäst att sitta i mattes famn då. När vi kom hem va vi jättetrötta båda två och Pella sov i flera timmar.

Svart katt

Pella gav oss ett gott skratt idag. Skulle kasta en gammal grillkolspåse. Den låg i hallen och vänta på att vi skulle gå ut. Sen hörde vi ett märkligt prassel och så kommer Pella ut ur påsen och är alderles svart och full med kol.
Det blev svart överallt där hon gick så vi stängde in henne på toa och jag fick ge mig iväg och köpa kattshampo. Sen blev hon badad.
Hon va riktigt duktig i badet, pep bara lite missnöjt.
Efter badet hade hon att göra med att slicka sig torr ett bra tag och nu är hon så mjuk och fin i pälsen.

RSS 2.0