Nytt träd

Igår fick Pella nytt klösträd, det gamla gick sönder på mitten för ett tag sen. Pella är jätteglad och jag är jätteglad att se min jätteglada kisse. Husse är sur och tycker trädet är fult. Kan väl hålla med om att klösträd inte är den snyggaste möbeln man kan ha, men kanske vår soffa och våra högtalare håller lite längre. Pella trivs i alla fall mycket bra i det lilla krypinnet.

Slappedag

Idag gör jag och Pella ingenting, vi har en slappedag. Har vart sånt väder nu på förmiddagen. Men nu ser jag att solen kikar fram mellan molnen. Vi kanske ska gå ut lite på terassen, då blir nog missen glad.  Fast vi får väl se om hon orkar. Sen ska jag ta mig till biblioteket och låna en naturkunskaps bok tänkte jag, måste öva lite, ska nämligen göra tester för att se om jag får börja skola i höst. Händer mycket just nu. I går va det monster matteprov i 4 timmar. Så jag tycker gott jag förtjänar en dag att inte göra något särskilt.

Uppdatering

Nu va det längesen, men har ju inte haft braiga kameran hemma. Men nu har den kommit till rätta. Sen sist så har det ju blivit soligt och vår och då hänger jag och Pella på balkongen och lapar sol. Förra veckan va jag ute och jaga katt på taket, Pella rymde genom nätfönstret lite, men nu har jag fått hjälpa av världens bästa pappa och bytt till ett utbrytningssäkert nät. Ikväll har vi lekt i en gammal banankartong, mycket uppskattat av Pellaplutt.
I banankartong kan man smyga
njuta
och jaga kameran genom hålen

RSS 2.0