Bröllop

I helgen har vi vart på bröllop hemma på närkeslätten. Brudparet va urtjusiga och vädret va perfekt. Det blev en riktig toppen dag.
Pella följde såklart med, dock inte på bröllopet. Då fick hon vakta mamma och pappas hus. Det tycker hon om, finns många ställen att gömma sig på och bästa platsen är att klättra upp i bokyllan och ligga och spana. Hon va ute i koppel ett par gånger och klättra lite i träd, det tycker hon är skoj, fast lite läskigt med alla ljud som hon inte är van med.
Man bli trött av att ha så stort hus att springa omkring i då går det bra att sova hela vägen hem. Jag tror Pella har en inbyggd åka- bil-till-Byrsta-klocka. Hon sover hela vägen och när vi svänger av motorvägen och börjar närma oss vaknar hon till och jamar och samma sak när vi åker hem.

Lite uppdatering

Sen sist har Pella hunnit va på återbesök hos veterinären. Hon har blivit bättre i benet av medicinen, så troligen va det en sträckning. Men vi ska hålla uppsikt så det inte kommer tillbaka. För övrigt så har vi mest hängt på balkongen för det älskar kissen. Synd vi inte kan näta in balkongen så man slipper sitta där ute hela tiden med henne i koppel.
Det bor 3 fula måsungar på taket som pella tycker är väldigt intressanta att sitta och spana på.
Varma dagar?! Ne pella kryper helst in i nytummlat och varmt täcke.

RSS 2.0