Hjälpsam och sällskaplig kisse.

På eftermiddagen satt jag och Pella på terassen och njöt lite av höstsolen. Sen gjorde hon mig sällskap när jag lagade mat. Efter det va det dags att städa.
Hon tycker mycket om sällskap, vill alltid vara med och springer efter mig vart jag går, men man får inte bära på henne eller gosa med henne när hon inte är på humör. Det är helt enkelt Pella som bestämmer här hemma.

Min vita tiger!

I helgen va jag och hälsade på Pellas kusiner, tigrarna på Kolmården.
Men jag har ju min egna fina vita tiger här hemma. Jag tycker om att skämma bort henne med nya leksaker.
Idag köpte jag en liten råtta som hon tycker om att hugga tänderna i!

Skönt!

Nu äter Pella p-piller och jag tror både hon och jag är gladare och mår bättre av det. Nu har jag kunnat sova 2 nätter i rad och bara vaknat av att Pella puffar på mig i ansiktet och vill gosa. Hon är mycket lugnare och gosigare. Dessutom kissar och bajsar hon inte i garderoben. Vilket hon aldrig gjort tidigare heller. Hon har haft en jobbig vecka med mycket jamande och förvirring, men nu är hon som förr och till och med lite bättre.
Snygg stil.
Hon fyller upp röret lite mer än när vi fick henne.
Liten. Här är hon ungefär 14v

Uppmärksamhet

Pella tycker om att vara i centrum.
När hon vill ha uppmärksamhet sätter hon sig framför tv:n och jamar.
När jag tittat på henne och pratat med henne är hon nöjd och somnar så sött.

Det har skett en olycka

Idag har Pella gjort nått som hon aldrig tidigare gjort, hon kissa på sig i sovrummet. Hon såg alderles förvånad ut över vad hon hade gjort. Det blir väl så när katter blir könsmogna. Hoppas bara det inte händer för ofta. Hon har ju alltid varit så duktig att gå på toan. Dessutom skriker hon hela nätterna, jag blir galen. Tur att vissa sover så djupt att man inte vaknar och att kissen själv kan sova hela dagen.
Pella är ju en mycket nyfiken liten katt. Hon brukar aldrig vara på köksbordet, duktig katt! Men när vi kommer hem och har handlat hoppar hon raskt upp och kollar om vi köpt någon godsak till henne.
Där hitta hon vad hon letade efter.

Tussa!

De senaste två nätterna har Pella väckt mig genom att låta, waaaoooooo, waaoooooo!!!! Har googlat och kommit fram till att nu är hon könsmogen. Men det gör inget att hon låter om nätterna för hon kom och bad om ursäkt och va så gosig som hon aldrig vart förut. Min lilla tussa.
Gosekatt
Igår kväll lekte hon lite i badkaret

Härlig höst!

Vilket härligt höstväder det är, hoppas det blir sol hela hösten. Då kanske mitt sug efter vinterresa lägger sig. I morgon blir det jobb igen. Nu ska jag va frisk resten av hösten.
Det dundra till i huset,vi gick ut och kolla om de hade börjat med bygget, det stog en maskin en bit bort, får väl se om det blir några ny hus här.
Pella intresserade sig mest för de nya blommorna och pumporna
Långt in i bladen hitta hon en fågelfjäder som hon gluffsa i sig

Lite höstsol

Efter dagar i sängen har jag och Pella nu varit ute på terassen och njutit lite av solen. Vi tyckte båda två att det va skönt att få lite solstrålar i ansiktet. Pella fick span på nått uppe på taket...
Det va en kråka.
Det är skönt att ligga i solen men ibland behöver man en liten vattenpaus...
Sen är man redo för mer sol.

Säng och soffläge

Idag har jag legat i sängen och soffan hela dagen, Pella har gjort mig sällskap och gosat lite. Hon gjorde mig även sällskap på badkarskanten när jag tog mig ett kurerande bad. Nu ligger hon i garderoben och sover, tror hon laddar för att orka busa ikväll.
I morse väckte hon mig vid 7 snåret genom att spinna högt och stå på magen och trampa. Mysigt!

Uttråkad katt

Har inte blivit mycket skrivet senaste veckan, vi har haft mycket att göra och nu är jag förkyld igen. Stackars Pella är uttråkad och tycker nog att jag är riktigt dåligt sällskap som bara ligger i soffan och sover. Hoppas jag orkar leka massor med henne i morgon. Men som tur är så är hon duktig på att underhålla sig själv. Hon har jagat flugor, bitit mig i tårna och sovit.


RSS 2.0