I kojjan

Ikväll ska matte och husse på Invigning av Göteborgs internationella filmfestival på Trägårn, det blir nog roligt. Men Pella får stanna hemma, lite extra lek i trädet innan vi går så hon inte blir uttråkad.

Lek

Pella fick en mycket uppskattad julklapp av systerdottern. En liten lurvig tuss som rasslar. Försökte fånga leken på bild men lyckades inte riktigt med kamerainställningarna. Men här är ett smakprov hur det kan se ut när Pella jagar tuss.

Onsdag

Vi städa ut julen i helgen och plundra pepparkakshuset, fast vi kasta det. jag va inte så sugen på att äta det då Pella har slickat av florsockret.
Just nu ligger hon snällt och fint och sover vid mina fötter i soffan. Jag har tagit en paus i pluggandet men så fort jag öppnar boken kommer hon och hoppar upp och lägger sig över den. En ny daglig ritual.

Vaccination

Nu har vi kommit hem från veterinären. Pella tyckte det va läskigt när en stor vit hund morra på henne och det tyckte jag med. Hon fick sprutan och de konstatera att hon hade mycket god tandstatus. Jag köpte en liten leksak till henne också. En mus med lite fjädrar på.
Nu har hon hoppat upp i fönstret och morrar på fåglar.

Katt i bok

Det är inte lätt att plugga när katten envisas med att sitta mitt i boken.

Mer tid med katten

Nu har jag slutat jobba och i morgon börjar skolan. Detta har inneburit sovmorgon och mer tid med kissen. Det tycker Pella om. Vi har vart ute på terassen och kastat snöboll. Varit inne och kastat småbollar och legat och dragit oss i sängen.
Pella verkar ha hur mycket energi som helst. Just nu klättrar hon på nätdörren till balkongen. Hon tror hon tycker om att vara på balkongen i snön men när man tar ut henne är hon nöjd efter 2 min. Får väl ta på henne kopplet då...

RSS 2.0