Smart liten kissekatt

Jag låg och lata mig i soffan och pellas och min kille satt framför datorn. Då knör sig Pella in under soffan och raffsar runt lite och kommer ut med två bollar, dags att leka tyckte hon. Hon är väldigt duktig på att visa vad hon vill. Har tyvärr ingen bild på detta.

Här om dagen skulle jag ta ner en korg som jag köpt till pella, tänkte hon kunde sova i den men hon har nog spenderat ungefär 1 min sammanlagt i den. Alla fall, när den stog i hallen och jag precis skulle gå ner med den till förrådet, ja då lägger hon sig och gosar i den. Men den fick åka ner till källaren alla fall.

Här är korgen med Pella kattunge i.



Ny katt?!

Pella har bytt personlighet! Från att ha vait överallt, högt och lågt har hon nu blivit en soffliggare som hellst blir kliad bakom örat och pussad på nosen. Hon brukar ju vara gosig i 10 minuter på mornarna men idag fick jag en och en halv timmes mys med en spinnande katt på magen =)

Soffmys

Nu har Pella vart utan tratt hela vecka, det tycker hon om. Operationssåret har läkt fint och nu har det vuxit ut lite fjun på hennes mage. Ikväll ligger vi i soffan och myser, hon har blivit lite lugnare och gosigare.
Pella tittar på Robinson
I pausen passar hon på att tvätta sig
Mycket päls att fixa

RSS 2.0